Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului cu 4 morţi din Vâlcea, între care un copil. Şoferul vinovat a pierit chiar de ziua lui, după ce petrecuse în sat

Tragedie pe un drum național din Vâlcea. Patru tineri, printre care un copil de 14 ani, și-au pierdut viața într-un accident de circulație. Totul, după o manevră greșită a șoferului.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 07.07.2023, 14:00

Vezi și

O depăşire intezisă a provocat accidentul, pe DN 7, localitatea Bujoreni, judeţul Vâlcea. Şoferul, un tânăr de 25 de ani, a depăşit 3 maşini, iar când a încercat să revină pe sensul de mers a lovit un microbuz de călători şi un TIR. 

În urma impactului, atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta au fost proiectaţi prin parbriz. Salvatorii chemaţi de urgenţă nu au putut face altceva decât să constate decesul. Printre cei 4, s-a regăsit şi un băiat în vârstă de 14 ani, care era nepotul unuia dintre pasageri.

Potrivit unuia dintre apropiaţi, ieri a fost ziua de naştere a şoferului. A petrecut cu câţiva prieteni în sat, iar aseară, aproape de miezul nopţii, voiau să meargă în Râmnicu Vâlcea. După nici 3 kilometri, şi-au găsit cu toţii sfârşitul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului cu 4 morţi din Vâlcea, între care un copil. Şoferul vinovat a pierit chiar de ziua lui, după ce petrecuse în sat