Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul accidentului din Prahova în care o copilă a fost ucisă de mână cu mama ei, pe trecere. Cine este şoferul care le-a izbit în plin

Accident cumplit în această dimineaţă în comuna prahoveană Plopu. O copilă de numai 8 ani şi mama ei au fost spulberate de o maşină în timp ce traversau strada, pe trecerea de pietoni. La volan se afla şeful Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Prahova, Laurenţiu Petre. Din păcate, copila a murit pe loc. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional!

de Cristi Georgescu

la 12.05.2022 , 14:25

Nefericitul eveniment s-a petrecut la mai puţin de 100 de metri de casa familiei. Mama de 48 de ani şi fiica de 8 ani au păşit pe trecerea de pietoni în timp ce se îndreptau spre şcoală. Un şofer care venea din partea stângă a oprit să le acorde prioritate, iar altul l-a depăşit şi le-a acroşat.

În urma impactului, fetiţa a fost aruncată mai bine de 50 de metri. Şi mama ei a fost grav rănită. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic ca să o salveze pe copilă. Mama a primit îngrijiri medicale şi ulterior a fost preluată cu un elicopter şi dusă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Tot satul este înmărmurit de durere, având în vedere că este vorba despre o fetiţă veselă, aşa cum spuneau localnicii. Copila este nepoata primarului, iar mama acesteia este sora edilului din localitatea prahoveană Plopu. 

Vezi și
Cristi Georgescu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Prahova în care o copilă a fost ucisă de mână cu mama ei, pe trecere. Cine este şoferul care le-a izbit în plin