Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei din Sectorul 4 al Capitalei, unde o femeie a fost ucisă și ascunsă în lada patului. Iubitul tinerei este de negăsit

Ancheta unei morţi dramatice este în plină desfăşurare chiar acum, la Bucureşti. O tânără a fost găsită fără suflare, într-un sac de plastic, ascunsă sub pat. Victima locuia împreună cu iubitul ei într-un apartament închiriat, iar cel care a făcut descoperirea cutremurătoare este proprietarul locuinţei. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 04.06.2023, 13:36

Vezi și

Criminaliștii s-au întors astăzi la locul tragediei pentru a continua investigația și pentru a aduna noi probe. Este în continuare o reală desfășurare de forțe aici, la blocul din Aleea Gornești.

Principalul suspect s-a făcut nevăzut după faptă

Vorbim, desigur, de un caz dificil instrumentat de procurori și de politiștii de la Omoruri. Un caz de omor, în care o femeie de aproximativ 35 de ani a fost găsită fără suflare în locuința în care stătea în chirie.

Principalul suspect este concubinul femeii, un băarbat cu câțiva ani mai în vârstă, pe care politiștii încă nu l-au găsit.  Vecinii spun că acesta ar fi fugit din țară la scurt timp după comiterea faptei, în urmă cu câteva săptămâni.

Prima care a sesizat mirosul puternic a fost una dintre vecine, aflată chiar în apartamentul de lângă.  Bănuielile i-au fost însă confirmate de proprietarul apartamentului, care folosind cheia de rezervă a intrat în locuință și a descoperit cadavrul femeii. 

Tot vecinii ne-au spus că nu ar fi auzit gălăgie sau certuri, dar și că nu au apucat să interacționeze prea mult cu cei doi, fiind mutați recent în bloc. Rămâne de văzut ce alte detalii vor apărea în urma acestor cercetări la fața locului, dar și în urma necropsiei medicilor legiști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filmul crimei din Sectorul 4 al Capitalei, unde o femeie a fost ucisă și ascunsă în lada patului. Iubitul tinerei este de negăsit