Antena Meniu Search
x

Filmul groazei din staţia de metrou Costin Georgian. Tânăra este împinsă de mai multe ori spre şine şi se luptă cu agresoarea (Video)

Camerele de supraveghere arată că tânăra care a fost împinsă de o femeie la staţia Costin Georgian a reuşit să scape pentru că s-a luptat cu agresoarea.

Camerele de supraveghere arată că tânăra care a fost împinsă de o femeie la staţia Costin Georgian a reuşit să scape pentru că s-a luptat cu agresoarea.

Imediat, metroul a ajuns în staţie, fata agresată urcându-se în tren.

Cealaltă tânără, de 25 de ani, de la staţia Dristor, a fost pândită de femeie într-un moment în care nu era atentă, butonând telefonul mobil.

A fost împinsă şi a căzut pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunel. 

Ea ar fi reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren, afirmă surse judiciare. Conform acestora, femeia a fost incoerentă la audieri, iar primele concluzii sunt că ar avea probleme psihice.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia, care se numeşte Magdalena Şerban şi este din Craiova, a fost incoerentă pe toată durata audierilor, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise. 

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. 

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinută de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti miercuri dimineaţă, după ce a fost audiată timp de câteva ore la sediul Poliţiei Capitalei.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

Ea a fost dusă în arestul Poliţiei Capitalei şi reţinută pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Filmul groazei din staţia de metrou Costin Georgian. Tânăra este împinsă de mai multe ori spre şine şi se luptă cu agresoarea (Video)