Antena Meniu Search
x

Video Filmul incidentului grav de la hotelul din Râmnicu Vâlcea, unde 17 persoane s-au intoxicat cu o substanţă iritantă. Victimele, actori din Botoşani

A fost panică noaptea trecută într-un hotel din Râmnicu Vâlcea. Mai multe persoane au fost intoxicate cu o substanţă iritantă. În unitatea de cazare s-a propagat un miros înţepător, iar oamenii au prezentat simptome grave. Zeci de salvatori au intervenit de urgenţă la faţa locului. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 23.11.2022, 13:48

Vezi și

Alerta s-a dat noaptea trecută, în jurul orei 2, la un hotel din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Toate cele 17 persoane care se aflau în interior au fost evacuate. Cinci prezentau simptome grave (dureri de cap, iritaţii oculare, tuse). Un bărbat de 50 de ani şi o femeie de 46 de ani au ajuns în cele din urmă la Unitatea de Primiri Urgenţe. Persoanele care au fost cazate erau actori de la Teatrul Mihai Eminescu din Botoşani, veniţi în Vâlcea să participe la un festival de teatru.

Pompierii au făcut măsurători şi au constat o concentraţie mare a unei substanţe iritante, având în vedere că ieri a avut loc în hotel o acţiune de dezinfecţie şi nu ar fi fost aerisite foarte bine camerele şi holurile după.

În această dimineaţă, actorii au plecat spre Botoşani. Încă simt efectele incidentului, încă prezintă tuse şi iritaţii, dar sunt în afara oricărui pericol. Poliţia anchetează evenimentul. A fost deschis inclusiv un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul incidentului grav de la hotelul din Râmnicu Vâlcea, unde 17 persoane s-au intoxicat cu o substanţă iritantă. Victimele, actori din Botoşani