Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Vâlcea, unde un băiat de 16 ani a murit, iar alți doi copii au fost răniți grav, după ce au intrat cu mașina în stâlp, la Băbeni

Un adolescent de 16 ani a murit, iar alţi doi copii, de 13 şi 14 ani, au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, apoi a fost proiectată într-un stâlp, azi-noapte. Poliţia nu a reuşit, până în acest moment, să-şi dea seama care dintre cei trei minori era la volan. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 05.12.2022, 15:15

Vezi și

Cei doi copii, în vârstă de 13, respectiv 14 ani, au fost răniți grav și transportați la UPU din Râmnicu Vâlcea. Pentru cel de-al treilea pasager din mașină salvatorii nu au mai putut face nimc.

El a fost prins între fiarele mașinii și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a putea fi scos din autoturism. 

Filmul tragediei de la Băbeni. Mașina aparținea familiei băiatului mort în accident

Poliția nu a putut stabili nici până acum cine era la volan. Doi dintre pasageri au fost găsiți în afara mașinii, după accident. Ce este cert, cel care se afla la volan a pierdut controlul, mașina se afla de pe șosea, a lovit un cap de pod, apoi a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului.

Agenții au stabilit că autoturismul aparținea familiei băiatului de 16 ani, care a decedat în accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Vâlcea, unde un băiat de 16 ani a murit, iar alți doi copii au fost răniți grav, după ce au intrat cu mașina în stâlp, la Băbeni