Antena Meniu Search
x

Filmul triplei crime din Călăraşi. Doi părinţi și fiica lor, uciși de trei adolescenţi de 17 ani (Video)

Doi bătrâni octogenari, un bărbat de 82 de ani și soţia lui de 80 de ani, și fiica lor de 58 de ani au fost uciși noaptea trecută în casă, prin înjunghiere. Suspecții sunt trei adolescenţi de 17 ani, care au fost reținuți de polițiști.

Doi bătrâni octogenari și fiica lor de 58 de ani au fost uciși noaptea trecută în casă, prin înjunghiere
Filmul triplei crime din Călăraşi. Doi părinţi și fiica lor, uciși de trei adolescenţi de 17 ani - Observator.tv / Facebook

Doi bătrâni octogenari, un bărbat de 82 de ani și soţia lui de 80 de ani, și fiica lor de 58 de ani au fost uciși noaptea trecută în casă, prin înjunghiere. Suspecții sunt trei adolescenţi de 17 ani, care au fost reținuți de polițiști. Printre cei trei suspecţi se află chiar fiul adoptiv al victimelor. 

"Au fost omorâţi, probabil cu cuţitul", spune un vecin al familiei Popescu.

Nicu şi Tudora Popescu, dar şi fiica lor, Vasilica, au fost omorâţi în casa lor din Călăraşi, aflată pe pe strada Mihail Sadoveanu. 

Un vecin al victimelor a fost cel care a sesizat, la ora 21:43, prin apel la 112, că cei doi bătrâni și fiica lor au fost uciși. 

Pe acelaşi subiect

În scurt timp, poliţiştii i-au depistat pe suspecţii triplei crime: trei adolescenți de 17 ani – Valentin Bivolaru, Alexandru Dan și Cristian Ene.

Alexandru Dan este nimeni altul decât fiul adoptiv al familiei Popescu, luat din centrul de plasament pe când avea numai două luni.

În prezent, cei trei adolescenţi se află în custodia Poliției.

Familie ucisă de fiul adoptiv

Băiatul care şi-a ucis părinţii adoptivi fusese luat de aceştia de la orfelinat, de când era bebeluş, povestesc rudele.

"Doar pe el l-au luat de la plasament. Crescut de la două-trei luni de zile. Ajuţi copilul şi te omoară!", spune revoltat Vasile Popescu, nepotul victimelor.

Cei doi bătrâni l-au crescut până la 14 ani, când băiatul a luat-o pe căi greşite. A dat în patima drogurilor şi a devenit în stare de orice, pentru a-şi hrăni viciul. Cum nu l-au mai putut controla, au fost nevoiţi să-l trimită în centrul de plasament, spun rudele.

Apropiaţii familiei Popescu spun că băiatul le fura banii şi îi bătea. A dat foc chiar şi la biserică.

"L-a dus înapoi la centru pentru că nu se mai înţelegeau cu el", explică Vasile Popescu.

Filmul triplei crime din Călăraşi

În seara crimei, băiatul le-a bătut la uşa casei, împreună cu doi prieteni, şi ei de 17 ani tot consumatori de etnobotanice. 

Ştiau că bătrânii au bani în casă. Aveau nevoie tot pentru droguri, spun apropiaţii familiei. Băiatul i-a înmuiat inima mamei adoptive, însă tatăl său a rămas neînduplecat. 

"Şi aici o mare vină au avut-o femeile din casă că ţineau cu el. Unchiul meu nu voia să îi dea bani. Că venise într-o perioadă, ne spunea unchiul meu, i-a cerut 100 de milioane, nu ştiu pentru ce. Şi ele au tăbărât pe el şi i-au spus: Cum, ai atâţia bani la bancă şi nu poţi să-i dai şi băiatului ăsta să-şi rezolve problemele", povesteşte nepotul lui Nicu Popescu. 

Când au văzut că nu o scot la capăt, cei trei adolescenţi au pus mâna pe cuţite.

"Probabil că au luat pensia şi...nu i-or fi dat bani şi....i-a omorât", spune bărbatul.

O rudă a victimelor a dat alarma sunând la 112, după ce unul dintre adolescenţii criminali i-ar fi dezvăluit ce făcuse.

"În jurul orei 9.30 eram în pat şi a venit ăsta spunându-mi că a fost la ei, la unchii ăştia ai mei, au fost acolo şi, băiatul ăsta de a fost crescut de ei, i-a omorât pe toţi trei în casă. Era în stare de şoc, era speriat. A zis: ia uite ce s-a întâmplat acolo", povesteşte Vasile Popescu.

Imediat după comiterea crimei, cei trei ar fi încercat să fugă cu maşina părinţilor lui adoptivi.

Toţi cei trei au fost prinşi şi se află în custodia poliţiei,  urmând ca anchetatorii să propună,  în urma audierii,  măsuri preventive în privinţa lor.

"S-a făcut un cerc de trei suspecţi, minori. Din acest cerc face parte şi un minor care fusese în plasament la familia decedată", a declarat Cornelie Manea, Prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

Printre suspecţi este şi cel care a anunţat crima. Cu el, fostul fiul adoptiv al victimelor a comis şi alte infracţiuni. Chiar pe 11 octombrie, cei doi au fost condamnaţi de către Judecătoria călăraşi pentru două infracţiuni de furt calificat. Adolescenţii se aflau în perioadă de supraveghere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filmul triplei crime din Călăraşi. Doi părinţi și fiica lor, uciși de trei adolescenţi de 17 ani (Video)