Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul urmăririi nebune din Iași, terminat în râu. Șoferul fugar și poliția au plonjat cu mașinile în apă

Cursă ca în filme în Iaşi. Două maşini, una dintre ele a poliţiei au ajuns într-un râu, în timpul unei urmăriri. Iniţial, poliţiştii l-au somat pe şofer să oprească, dar individul şi-a continuat drumul, aşa că au plecat după el. Cursa s-a terminat pentru toţi în apă.

de Andre Rotaru

la 30.01.2023 , 08:30

Totul s-a întâmplat acum două seri, în jurul orei 23:30. După ce şoferul de 22 de ani nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aceștia au pornit sirenele şi au plecat în urmărirea lui.

După o urmărire destul de scurtă, cele două maşini au ieșit de pe carosabil şi s-au răsturnat în albia râului. Chiar şi aşa tânărul de 22 de ani a reuşit să iasă pe picioarele lui din maşină şi a plecat spre casă, acolo unde a fost găsit de colegii celor doi poliţişti şi dus la audieri. Au reuşit să stabilească şi motivul pentru care acesta a fugit: nu avea permis de conducere.

I-au întocmit un dosar penal, iar el este cercetat acum şi pentru părăsirea locului accidentului şi pentru vătămare corporală din culpă şi asta pentru că cei doi poliţişti au suferit mai multe lovituri serioase, dar au reuşit să iasă singuri din maşină.

Vezi și

Au fost apoi transporataţi în stare stabilă la Spitalul Sfântul Spiridon pentru îngijiri şi investigaţii. Poliţiştii lucrau în cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău din 2021, respectiv 2022 şi amandoi au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina.

Andre Rotaru Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Filmul urmăririi nebune din Iași, terminat în râu. Șoferul fugar și poliția au plonjat cu mașinile în apă