Antena Meniu Search
x

Finala concursului "Pasaport pentru Excelenta"

Cine stie engleza ajunge departe tocmai la Oxford! 20 de elevi au intrat in finala concursului "Pasaport pentru Excelenta" organizat de Fundatia Dan Voiculescu

Vezi și

Peste 2.000 de copii s-au inscris la cea de-a III-a editie a concursului de limba engleza "Pasaport pentru Excelenta" organizat de Fundatia Dan Voiculescu. In finala, au ajuns doar cei mai buni. Printre ei si Elena Mocanescu. Are 16 ani si multe emotii. Iubeste, insa, engleza si spera sa castige premiul cel mare. A incercat sa-i convinga si pe cei din juriu ca merita sa plece intr-o tabara la Oxford. “Am avut emotii, mai ales ca eu mi-am dorit sa participe la acest concurs, mi s-a parut ca este un bun exercutiu pentru ea, pentru viitoarea ei cariera, oricare ar fi ea”, a explicat Mariana Mocanescu, mama fetei.

Nu ne asteptam ca un copil de 12, 14 ani sa fie extarordinar la engleza, dar tocmai acesta este motivul, se va duce sa-si imbunatateasca nivelul de limba engleza, dar trebuie sa fie bun in comunicare”, a declarat Daniela Pavoni, general manager Mirunette International Education.

Doar cel mai bun dintre elevi va merge doua saptamani in tabara de la Oxford. Cei care se vor clasa pe locurile II si III vor primi certificate de limba engleza de la prestigioasa Universitate din Michigan. “Copiii vor avea ocazia sa-si obtina un pasaport pentru intreaga lor experienta pe viitor. Este absolut necesar sa ai o dovada, nu este sufiecient sa spui ca nivelul tau de engleza este acesta, trebuie sa o si poti demonstra”, a precizat Monica Liuta, marketing and PR manager CITE.

Castigatorul concursului va fi anuntat saptamana viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Finala concursului "Pasaport pentru Excelenta"