Antena Meniu Search
x

Mamă înjunghiată mortal de propriul fiu, la Brașov. Paramedicii au ajuns imediat, dar nu au mai putut să o salveze pe femeie

O femeie din Brașov a fost înjunghiată de mai multe ori, cu un cuțit, de propriul fiu, în urma unei discuții în contradictoriu.

de Redactia Observator

la 06.05.2020, 16:44

- observator.tv
  • Fiul și-a ucis mama cu un cuțit
  • Medicii nu au mai putut să o resusciteze

În urma unui apel la 112, mai multe echipaje de Poliție și ambulanța SMURD s-au deplasat imediat la adresă, însă rănile femeii erau prea grave și pierduse prea mult sânge, așa că paramedicii au fost nevoiți să se declare învinși, nu au mai putut-o readuce la viață.

Fiul femeii se află deja în custodia autorităților.

"Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unei agresiuni în familie pe raza municipiului Brașov, jud. Brașov.Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov- Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brașov,  au întocmit dosar penal în care efectuează  cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Ancheta penală este în curs de desfășurare, cercetările continuând pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare", informează autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mamă înjunghiată mortal de propriul fiu, la Brașov. Paramedicii au ajuns imediat, dar nu au mai putut să o salveze pe femeie