Antena Meniu Search
x

Fiul unei cunoscute judecătoare din Craiova este implicat într-un nou scandal, de data asta în trafic

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum autoturismul condus de Andrei Lazăr, intră în depăşire.

Vezi și

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum autoturismul condus de Andrei Lazăr, intră în depăşire, şi atacă maşina şoferului ce se deplasa înaintea sa.

Poliţiştii au stabilit că între cei doi exista un conflict mai vechi. Andrei Lazăr, de 29 de ani a scăpat basma curată, de-a lungul anilor, după ce s-a bătut cu mai mulţi tineri într-un bar din oraş, a fost implicat într-un scandal chiar în faţa Curţii de Apel Craiova, a lovit un şofer cu o cheie tubulară în cap şi a tăiat cu sabia un bărbat la ambele mâini.

Acum este cercetat pentru distrugere, lovire şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, după ce, în 2014, a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru aceleaşi fapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fiul unei cunoscute judecătoare din Craiova este implicat într-un nou scandal, de data asta în trafic