Antena Meniu Search
x

Video Flăcări uriaşe au înghiţit un depozit de mase plastice din Bârlad. Totul s-a topit în câteva minute

Incendiu de proporţii, aseară, la un depozit de mase plastice din municipiul Bârlad. Hala, de peste 1000 de metri pătraţi, a fost înghiţită de flăcări, iar tot ce era în interior s-a topit în doar câteva minute. 13 autospeciale cu apă şi spumă au fost trimise la faţa locului, iar zeci de pompieri au luptat cu focul înalt de câţiva metri, pentru a-l stinge.

de Redactia Observator

la 16.06.2021, 10:08

Vezi și
  • Depozit de mase plastice/topit de flăcări uriaşe

Au fost clipe de panică, noaptea trecută, în Bârlad. Un depozit de mase plastice a luat foc, iar oamenii care locuiau în zonă au sunat imediat la 112, speriaţi de flăcările uriaşe şi de norul negru de fum ce a acoperit oraşul. În doar câteva minute, hala uriaşă s-a făcut scrum.

Incendiul puternic a topit depozitul de mase plastice

13 autospeciale cu apă şi spumă au fost trimise la faţa locului. Zeci de pompieri au luptat mai bine de o oră cu flăcările înalte de câţiva metri. N-au reuşit să salveze mare lucru din depozit, dar au ţinut focul sub control, pentru că acesta ameninţa să se extindă şi la un depozit de mobilă aflat în apropiere. Şi maşinile parcate în apropiere au fost avariate.

"Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 1.000 metri pătrați. Patru autoturisme au fost afectate de radiația termică, la acestea fiind degradate componentele exterioare confecționate din material plastic și cauciuc", a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui. Intervenţia a fost extrem de dificilă. Pompierii au avut nevoie de o cantitate uriaşă de apă pentru a stinge flăcările puternice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Flăcări uriaşe au înghiţit un depozit de mase plastice din Bârlad. Totul s-a topit în câteva minute