Antena Meniu Search
x

Video Flash mob, lângă "Masa Tăcerii" din Târgu Jiu. Zeci de studenți din Târgu Jiu au marcat într-un mod inedit 84 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental Calea Eroilor

Zeci de studenți din Târgu Jiu au marcat într-un mod inedit cei 84 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental Calea Eroilor, realizat de Constantin Brâncuși.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 27.10.2022, 19:30

Vezi și

Îmbrăcați în tricouri albe, tinerii au organizat un flash mob lângă Masa Tăcerii și au atras toate privirile trecătorilor. "Acțiunea este prilejuită de împlinirea a 84 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental „Calea Eroilor” și s-a desfășurat în Parcul Central din municipiul Târgu Jiu", a spus Iulian Țimpea, purtătorul de cuvânt al Universității "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu.

Poarta Sărutului, Masa Tăcerii, Aleea Scaunelor și Coloana fără Sfârșit au fost inaugurate pe 27 octombrie 1938. Ansamblul Monumental a fost dedicat eroilor care au căzut pe front în Primul Război Mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Flash mob, lângă "Masa Tăcerii" din Târgu Jiu. Zeci de studenți din Târgu Jiu au marcat într-un mod inedit 84 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental Calea Eroilor