Antena Meniu Search
x

Florin Cioaba a fost ales presedintele Uniunii Internationale a Rromilor

Astazi, la congresul de la Sibiu, s-a ales presedintele Uniunii Internationale a Rromilor. Nimeni altul decat Florin Cioba.

Vezi și

Rromii prezenti la Sibiu s-au imbracati la patru ace pentru ca a fost treaba serioasa, au votat pentru noul conducator, Florin Cioba.

L-au imbratisat, l-au pupat si l-au felicitat, iar noul presedinte i-a rasplatit cu un discurs venit din inima: "As dori ca Dumnezeu sa va ajute si sa-mi dea putere sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru noi, tiganii".

Chiar daca hainele traditionale cu care ne-au obisnuit au lipsit din peisaj, cativa rromii au tinut sa fie mai fistichii cu alte accesorii.

De exemplu, cu o palarie de cowboy adusa special din America, un domn se recomanda lider al rromilor din Olt. Si chiar daca steaua e doar suflata cu aur, tot e mandru foc de piesa vestimentara.

A fost ca o lovitura de la 11 metri la un meci de mondiale spuneau rromii dupa ce s-a ternminat procesul de votare. Iar in timp ce barbatii discutau aprins, femeile erau cu gandul la distractie. Nu prea stiau ce se discuta in sala, ci le intersa doar distractia de final a congresului care va avea loc in acesta seara. Cu purcelusi la protap, muzica romani si focuri de artificii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Florin Cioaba a fost ales presedintele Uniunii Internationale a Rromilor