Antena Meniu Search
x

Florina, o jandarmeriţă din Cluj, gest impresionant pentru bolnavele de cancer

Gest impresionant făcut de Florina, o jandarmeriţă din Cluj, care nu a rămas deloc indiferentă la nevoile celor aflaţi în dificultate.

de Monica Palade

la 02.10.2021, 14:30

Astfel, într-o zi, tânăra a decis să îşi tundă părul şi să îl doneze femeilor bolnave de cancer. Jandarmeriţa, aflată de doi ani la unitatea din Cluj, şi-a impresionat şi colegii, care o laudă pentru acţiunea sa umanitară.

Povestea despre gestul Florinei a fost relatată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Cluj. 

Gesturi mici care pot însemna mult

"Gesturi mici care pot însemna mult...Florina Druţu este colega noastră de aproximativ doi ani…O persoană conştiincioasă la locul de muncă şi mereu receptivă la activităţile umanitare iniţiate la nivelul unităţii. Recent, Florina ne-a surprins printr-un nou gest, donându-şi cu generozitate părul pentru o nobilă cauză - femeile aflate în momente dificile de viaţă…lupta cu cancerul.

Proiectul “Vieţi Împletite – BraveCut” aparţine Fundației Renașterea pentru Sănătatea Femeii, având ca scop principal colectarea de păr și strângerea de fonduri în vederea realizării de peruci care vor fi donate femeilor care îşi pierd părul în urma tratamentelor cu citostatice.

Lungimea minimă a unei codițe este de 15 cm și nu există restricții în ceea ce privește părul vopsit sau grosimea firului de păr. Poţi ajuta și tu la îndeplinirea unui vis!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Florina, o jandarmeriţă din Cluj, gest impresionant pentru bolnavele de cancer