Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Florinel Coman, condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare după ce a condus cu un permis fals cumpărat din Ucraina

Florinel Coman a scăpat ieftin după ce a condus cu un permis fals pe Autostrada Soarelui. Fostul atacant al FCSB a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare pentru 3 capete de acuzare. Fotbalistul, care joacă în prezent în Qatar, le-a dezvăluit procurorilor că a cumpărat permisul de pe internet cu 1.500 de euro.

de Denisa Dicu

la 03.09.2024 , 14:00

După un proces care a durat 3 ani, Florinel Coman a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, a fost obligat de instanţă să presteze muncă în folosul comunităţii la un centru cultural. El trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Ilfov după un program stabilit.

Florinel Coman şi-a recunoscut faptele în timpul procesului

Florinel Coman a cerut modificare obligaţiilor din sentinţă, mai exact a cerut să se elimine obligaţiunea de a se prezenta la Serviciul de Probaţiune din Ilfov. Această cerere se va judeca în următoarele zile la Judecătoria din Lehliu Gară.

Vezi și

În luna februarie a anului 2021, Florinel Coman a fost prins de poliţişti pe Autostrada Soarelui cu o viteză de 165 km/h, iar în timpul verificărilor fotbalistul le-a arătat oamenilor legii un permis de conducere fals care era cumpărat din Ucraina. Astfel, acesta s-a ales cu dosar penal fiind acuzat de 3 infracţiuni. De-a lungul procesului, Coman şi-a recunoscut faptele spunând că a cumpărat permisul de conducere de pe internet.

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Florinel Coman, condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare după ce a condus cu un permis fals cumpărat din Ucraina