Antena Meniu Search
x

Video "Food you Trust", la a treia ediţie. Cum alegem corect mâncarea şi la ce trebuie să fim neapărat atenţi

Cum arată mâncarea în care avem încredere? Şi mai ales, cum o alegem? La ce să fim atenţi neapărat, atunci când o cumpărăm? Simpozionul "Food you Trust" este locul în care am găsit toate răspunsurile dar şi tendinţele privind siguranța și controlul produselor alimentare.

de Redactia Observator

la 12.05.2023, 22:55

Vezi și

"Consumatorul trebuie să fie atent în primul rând la produsul în sine , la etichetarea produsului, la ingrediente, să citească eticheta cu mare atenţie întotdeauna când îşi cumpără un produs sau când îţi selectează o preferinţă pentru un anumit produs şi să fie atent atunci când cumpără un produs dacă satisface nevoile pentru are a fost cumpărat. Acest lucru este valabil mai ales în domeniul alimentar, dar în toate domeniile", a declarat Alexandru Ciric, director general al ICA. Tema simpozionului din acest an s-a concentrat pe produsele gata de consum, cu tot ceea ce implică procesarea si distribuția acestora.

"Fiind al treilea eveniment de acest tip, al treilea an în care ICA împreună cu Universitatea Politehnică din Bucureşti organizează Food yoU Trust ne propunem să aducem laolaltă siguranţa alimentară, certificare produs şi retaileri şi producători. Aşadar să aducem tot ce interesează din industria siguranţei alimentare", a declarat Alexandru Ciric, director general al ICA. Am aflat şi care sunt cele mai noi tehnologii utilizate în controlul calității alimentelor.

"ICA îşi asumă de atâţia ani rolul de dezvoltator de produse noi, rolul de laborator de terţă parte rolul de integrator al multor soluţii sau situaţii noi în piaţă. Integrăm echipamente noi, integrăm tehnologii noi, integrăm produse noi la partenerii noştri", a declarat Alexandru Ciric, director general al ICA. Simpozionul este parte a evenimentului POLIBIOFEST, desfăşurat la Universitatea Politehnică din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Food you Trust", la a treia ediţie. Cum alegem corect mâncarea şi la ce trebuie să fim neapărat atenţi