Antena Meniu Search
x

Fostul director medical al spitalului din Hârșova, găsit mort în casă. Un vecin a dat alarma la 112

Fostul director medical al Spitalului Orașenesc Hârșova a fost găsit mort în casă. Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin, care a sunat la 112. Din primele informații, se pare că decesul chirurgului Dumitru Dumitrescu s-ar fi produs în urmă cu 3 zile.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.06.2021, 11:50

Medicul Dumitru Dumitrescu ar fi decedat în urmă cu trei zile
Fostul director medical al spitalului din Hârșova, găsit mort în casă. Un vecin a dat alarma la 112 - Facebook

Autoritățile au fost alertate de vecini. Bărbatul de 65 de ani a fost găsit fără suflare în locuința sa și, potrivit unor surse, trupul nu prezenta urme de violență. Se pare că reputatul medic chirurg suferea de diabet și hipertensiune, iar decesul ar fi survenit în urmă cu peste 70 de ore.

Medicul Dumitru Dumitrescu, plâns de colegi: "Drum lin, printre îngeri!"

Pe pagina de Facebook a Spitalului Orașenesc Hârșova, colegii au postat un mesaj de condoleanţe:

"Mesaj în memoria fostului director medical, doctorul Dumitru Dumitrescu! Cu adâncă durere în suflete anunțăm plecare prematură în Ceruri a celui care a fost o vreme de peste 2 ani directorul medical al Spitalului orășenesc Hârșova, reputatul medic chirurg, doctorul Dumitru Dumitrescu, un coleg și un prieten minunat! Drum lin, printre îngeri! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fostul director medical al spitalului din Hârșova, găsit mort în casă. Un vecin a dat alarma la 112