Antena Meniu Search
x

În timp ce imaginea Poliţiei este serios şifonată, unul dintre şefii ei iese pe uşa din spate. Scandalurile în care a fost implicat numele lui Liviu Vasilescu

În timp ce imaginea Poliţiei este serios şifonată, unul dintre şefii instituţiei preferă să iasă din sistem pe uşa din spate. Chestorul Liviu Vasilescu, șeful DGA şi fost şef al Poliţiei Române, se pensionează la 56 de ani. Decizia vine la câteva săptămâni după ce sindicatul polițiștilor Europol i-a cerut demisia.

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 13:31

Vezi și

Liviu Vasilescu și-a depus cererea de pensionare la începutul lunii iunie, anterior evenimentului în care numele lui a fost din nou implicat într-un nou scandal, în care un ofițter DGA Olt a avut un conflict cu un judecător ÎCCJ. 

Liviu Vasilescu l-ar fi chemat pe ofițer în biroul său și l-ar fi trimis să îi ceară scuze magistratului, apoi să meargă la psiholog. La acea dată nu s-au luat măsuri împotriva ofițerului, dar cazul a fost făcut public în presă.

În perioada în care a fost șeful Poliției Române, a fost implicat în scandalul legat de înmormântarea unui cunoscut interlop din București. Atunci, Vasilescu a demisionat de la şefia Poliţiei Române după ce a fost filmat când s-a întâlnit cu membri ai clanului Duduianu înaintea ceremoniei de înmormântare a lui Emi Pian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » În timp ce imaginea Poliţiei este serios şifonată, unul dintre şefii ei iese pe uşa din spate. Scandalurile în care a fost implicat numele lui Liviu Vasilescu