Antena Meniu Search
x

Video Fostul și actualul iubit al unei femei s-au luat la bătaie în aeroportul din Iași, după ce s-au întâlnit din întâmplare

O rivalitate din dragoste i-a pus în alertă pe angajaţii de pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Doi bărbaţi si-au împărtit pumni si picioare până când au fost opriți de politistii de frontieră si agenţii de la pază. Incidentul a pornit la poarta de îmbarcare şi a continuat în baia aeroportului.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 31.08.2021, 14:37

bătaie pe aeroportul din Iași
Fostul și actualul iubit al unei femei s-au luat la bătaie în aeroportul din Iași, după ce s-au întâlnit din întâmplare - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Scandalul a pornit înainte de îmbarcarea în cursa pentru Roma. Doi bărbați, fostul și actualul iubit al unei femei care se afla de asemenea în aeroport, s-au întâlnit din întâmplare. O simplă coincidență s-a transformat imediat într-o ceartă, iar cei doi s-au dus în toaleta aeroportului, crezând că nu sunt camere de supraveghere, unde s-au luat la bătaie. A fost alertat echipajul de securitate de la aeroport, au venit și polițiștii de frontieră, iar scandalagiii au fost încătușați. Ambii au pierdut avionul. Rămâne de văzut cum se va finaliza ancheta în acest caz, a transmis reporterul Observator Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fostul și actualul iubit al unei femei s-au luat la bătaie în aeroportul din Iași, după ce s-au întâlnit din întâmplare