Antena Meniu Search
x

Cutremurător! Cele mai emoţionante fotografii din istorie

Când vine vorba despre emoţii puternice, totul ţine de ceea ce vezi, iar aceste fotografii sunt dovada clară

 Când vine vorba despre emoţii puternice, totul ţine de ceea ce vezi, iar aceste fotografii sunt dovada clară

1. Înfrângere: Un soldat german ţinut captiv de cei din Armata Roşie după Bătălia de la Stalingrad (1942-1943),cea mai sângeroasă și mai mare luptă din istoria omenirii. Nemţii, epuizați, neechipați corespunzător pentru lupta de iarnă și cu liniile de aprovizionare suprasolicitate, au fost respinși din fața Moscovei. Mii de oameni au pierit din cauza frigului, malnutriţiei şi bolilor.

2. Suferinţă: Are 9 ani, se numeşte Nguyen Thi Ly şi suferă de o boală cauzată de erbicide. În timpul Războiului Vietnamez, militarii americani au aruncat peste 45 de milioane de litri de substanţe toxice deasupra ţării asiatice. Deşi au trecut câteva decenii de atunci, efectele au rămas...

3. Pierderea inocenţei: Ahmed, în vârstă de doar 8 ani, este fiul unui rebel din Siria. Arma din mână şi ţigara din care trage sunt dovezi clare ale unei tragedii.

4. Nevinovăţie: "Băiatul cu ochii de safir" a fost fotografiat de Vanessa Bristow, care a fost acuzată că imaginea a fost modificată. Ulterior, s-a dovedit că băiatul există, iar ochii sunt reali. Acesta suferă de o boală numită "albinism.

Mai multe imagini AICI!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cutremurător! Cele mai emoţionante fotografii din istorie