Antena Meniu Search
x

Video Fratele copilului de 4 ani din Buftea, lovit mortal pe trotinetă, era pasager în maşina care l-a izbit în plin. Copilul a fost târât câţiva metri

Tragedie în oraşul Buftea. Un copil de numai patru ani, care se plimba cu trotineta pe stradă, a fost lovit mortal de o maşină care circula în zonă. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale mamei care-l atenţionase pe băieţel că se apropie o maşină. După impact, șoferul a plecat de la locul accidentului, însă s-a prezentat ulterior, la sediul poliției din Buftea. 

de Redactia Observator

la 24.06.2022, 14:02

Vezi și

Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 22:00. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum cel mic se plimba pe trotinetă, moment în care este lovit pur şi simplu de o maşină şi este aruncat la câţiva metri distanţă.

Ucis în timp ce se plimba pe trotinetă

Cu doar câteva clipe de producerea accidentului, mama copilului l-ar fi atenţionat pe acesta că se apropie o maşină şi l-ar fi îndemnat să se întoarcă pe trotuar. Nu a mai apucat. Maşina l-a lovit în plin, iar cei aflaţi pe stradă la acel moment au asistat înmărmuriţi la scenele de groază. 

Când şi-a dat seama cât de gravă este starea băiatului, şoferul în vârstăde 29 de ani a părăsit maşina si s-a dus singur la secţia de poliţie pentru a informa despre accident.. Bărbatul ar fi, potrivit unor martori, un apropiat al familiei.

Mai mult, în maşina care l-a ucis pe copilul de patru ani, printre pasageri, se afla şi fratele mai mare al acestuia. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată el a fost testat şi pentru consumul de substanţe interzise rezultatul fiind, de asemenea, negativ.

Copilul a fost resuscitat minute bune de medici, apoi transportat în stare critică la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Din nefericire, nu a rezistat, iar în această dimineaţă cadrele medicale au declarat decesul acestuia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Fratele copilului de 4 ani din Buftea, lovit mortal pe trotinetă, era pasager în maşina care l-a izbit în plin. Copilul a fost târât câţiva metri