Antena Meniu Search
x

Video Un copil din Buftea, în stare gravă după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se plimba pe trotinetă. Medicii l-au resuscitat minute întregi

Un copil care se plimba cu trotineta pe stradă, în Buftea, a fost rănit grav, noaptea trecută, după ce a fost lovit de un şofer. S-a întâmplat în jurul orei 22:00. 

de Redactia Observator

la 24.06.2022, 08:18

Vezi și

Echipajele medicale care au venit de urgenţă la faţa locului au fost nevoite să-l resusciteze pe copil. Manevrele au reuşit, iar după ce micuţul şi-a recăpătat pulsul a fost transportat la spitalul Grigore Alexandrescu, din Bucureşti. 

După impact, șoferul a plecat de la locul accidentului, însă s-a prezentat, apoi, la sediul poliției din Buftea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În acest moment polițstii din Ilfov acheteaza cazul pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

"În această seară, polițiștii din Buftea au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bd  Muncii a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului de către polițiștii orașului Buftea, însă acesta s-a deplasat la sediul Poliției din Buftea pentru cercetări. Echipajul medical sosit la fața locului efectuează manevre de resuscitare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La acest moment, polițiștii rutier din Ilfov desfășoară activități pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun", au transmis reprezentanţii IPJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un copil din Buftea, în stare gravă după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se plimba pe trotinetă. Medicii l-au resuscitat minute întregi