Antena Meniu Search
x

Fratele lui Laurette, dispărut fără urmă. Blackwell Îngeraș David Daniel, dat în urmărire naţională şi internaţională

Blackwell Îngeraş David Daniel, fratele fotomodelului Laurette, a dispărut fără urmă. Tânărul de 27 de ani a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 16:00

Blackwell Îngeraş David Daniel, fratele fotomodelului Laurette, a dispărut fără urmă. Tânărul de 27 de ani a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

UPDATE. Tânărul dispărut a fost găsit de familie, noaptea trecută.

Pe 11 martie, la ora 20.00, o femeie de 56 de ani, din Brăila, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la ora 9.30, a fiului său, Blackwell Îngeraş David Daniel. 

Tânărul de 27 de ani a plecat de acasă şi de atunci este de negăsit.

Blackwell Îngeraş David Daniel, fratele fotomodelului Laurette, a dispărut fără urmă

Presa locală scrie că Blackwell Îngeraş David Daniel este fratele mulatrei Laurette Atindehou, brăileanca ştiută în lumea showbiz drept "modelul de ciocolată".

Fratele lui Laurette, dat în urmărire naţională şi internaţională

"Pentru numitul Blackwell Îngeraş David Daniel s-a solicitat căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Semnalmente: înălţime 1,82 de centimetri, 68 de kilograme, părul negru creţ, afroamerican, tuns scurt, ochii căprui, poartă barbă, are tatuaje pe mâna dreaptă şi pe piept. 

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: geacă din fâş, de culoare bleumarin, pantalon de trening de culoare închisă, adidaşi negri, iar pe dedesubt are mai multe haine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fratele lui Laurette, dispărut fără urmă. Blackwell Îngeraș David Daniel, dat în urmărire naţională şi internaţională