Antena Meniu Search
x

Cei patru frăţiori arşi de vii la Timişoara, conduşi pe ultimul drum. Copilaşii au fost înmormântaţi în sicrie albe (Video)

Imagini sfâşietoare în cimitirul din Recaş, acolo unde cei patru frăţiori care au ars de vii în casă sunt conduşi pe ultimul drum. Slujba a fost oficiată chiar de mitropolitul Banatului, care s-a ocupat personal de înmormântare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.01.2020, 15:31

Imagini sfâşietoare în cimitirul din Recaş, acolo unde cei patru frăţiori care au ars de vii în casă sunt conduşi pe ultimul drum. Slujba a fost oficiată chiar de mitropolitul Banatului, care s-a ocupat personal de înmormântare.

Astăzi, sute de oameni şi-au luat rămas bun de la cei patru fraţi care, săptămâna trecută, au avut parte de o soartă cruntă.

Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian au ars de vii, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări.

Cel mai mare dintre copii avea 6 ani, iar mezinul avea doar 4 luni.

Cei patru frăţiori, înmormântaţi în sicrie albe

Imaginea cu cele patru sicrie albe şi mici pe catafalc este una sfâşietoare.

Copilaşii au fost înmormântaţi în sicrie albe

Îngenunchiate de durere, mama şi bunica micuţilor nu au plecat nicio clipă de lângă copilaşi.

La un moement dat, în timpul slujbei de înmormântare, mama micuţior a leşinat.

Un echipaj medical, care se afla în zonă, a intervenit la timp, iar femeia a primit îngrijirile necesare şi şi-a revenit.

Slujba de înmormântare, oficiată de Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoți, în frunte cu Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, impresionat de drama care a lovit această familie.

IPS Ioan Selejan a pus câte un trandafir roșu pe fiecare dintre cele patru sicrie.

Cei patru fraţi, Alexandra (6 ani), Andrei (4 ani), Antonia (2 ani) şi Adrian (4 luni), s-au stins din viaţă pe 15 ianuarie 2020, după ce camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări.

Drama l-a marcat pentru totdeauna pe fiul cel mare al familei, în vârstă de 14 ani.

Băiatul fusese lăsat pe post de dădacă pentru cei 4 fraţi ai săi, iar în momentul când dormitorul a luat foc, se afla în altă încăpere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Cei patru frăţiori arşi de vii la Timişoara, conduşi pe ultimul drum. Copilaşii au fost înmormântaţi în sicrie albe (Video)