Antena Meniu Search
x

Ion şi Ileana au fost găsiţi, la 50 de kilometri distanţă de casă. Copiii dispăruseră din camera în care dormeau

Cei doi fraţi dispăruţi din camera unde dormeau, Ion şi Ileana, în vârstă de 8 şi 10 ani au fost găsiţi la 50 de kilometri de casă şi vor fi preluaţi de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.10.2020, 22:52

Ion şi Ileana au fost găsiţi după o mobilizare impresionantă de forţe
Cei doi fraţi dispăruseră de acasă, după ce tatăl i-a lăsat dormind - Observator
  • Cei doi fraţi au fost găsiţi la 50 de kilometri distanţa de casă
  • Ei dispăruseră din camera în care dormeau

"Cei doi minori, de 8 şi 10 ani, din Petroşniţa, dispăruţi de la domiciliu în cursul acestei dimineţi, au fost găsiţi de poliţişti în urmă cu puţin timp, la aproximativ de 50 de km de localitatea de domiciliu. Aceştia se află în afara oricărui pericol, iar în acest moment sunt în custodia organelor de poliţie. Pe timpul cât au fost plecaţi, cei doi copii nu au suferit vătămări. Minorii urmează să fie preluaţi de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, pentru a dispune măsuri conform competenţelor", a anunţat IPJ Caraş-Severin.

Cei doi copii dispăruseră din camera în care dormeau, tatăl fiind cel care a sesizat dispariția lor luni dimineață, când a mers să-i trezească.

Peste 100 de poliţişti, jandarmi, pompieri militari, pădurari, rangeri şi voluntari, dar şi un elicopter au pornit în căutarea celor doi fraţi care au dispărut de acasă, după ce au fost lăsaţi să doarmă, seara trecută, în camera lor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ion şi Ileana au fost găsiţi, la 50 de kilometri distanţă de casă. Copiii dispăruseră din camera în care dormeau