Antena Meniu Search
x

Doi fraţi prinşi între două TIR-uri, în Hunedoara. Băiatul a murit pe loc, sora lui este în comă (Video)

Accident groaznic pe DN 7, în localitatea Veţel din judeţul Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani murit, iar sora lui de 20 de ani este în comă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită din spate de un TIR, fiind proiectată într-un alt autocamion care se afla în faţă.

Accident groaznic pe DN 7, în localitatea Veţel din judeţul Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a murit, iar sora lui de 20 de ani este în comă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită din spate de un TIR, fiind proiectată într-un alt autocamion care se afla în faţă.

Traficul rutier este blocat în zona accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, accidentul a avut loc în această după-amiază în localitatea Veţel, pe DN 7, între Deva şi Lugoj.

În accidentul de la Veţel au fost implicate două TIR-uri şi o maşină în care erau doi fraţi
Pe acelaşi subiect

În accident au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism în care se aflau două persoane. Doi fraţi: fata de 20 de ani, care se afla la volan, şi fratele ei, de 21 de ani, pasager în dreapta. 

Fratele a murit pe loc, sora este în comă

Cei doi au rămas încarceraţi, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru scoaterea acestora dintre fiarele maşinii.

Băiatul a murit pe loc, sora lui fiind dusă în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva.

Traficul rutier este blocat pe DN 7, în zona accidentului, circulaţia fiind deviată pe DJ 706A, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul rutier şi cine se face vinovat de producerea acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi fraţi prinşi între două TIR-uri, în Hunedoara. Băiatul a murit pe loc, sora lui este în comă (Video)