French Cancan ca la Paris, la "Totul e permis"

Publicat: 12.01.2014, 13:24.
Actualizat: 12.01.2014, 13:37

French Cancan ca la Paris. Se întâmplă în platoul show-ului "Totul e permis"! Pepe, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, dar şi Maria Buză, Jorge sau Cosmina Păsărin vor reproduce celebrul dans franţuzesc. Diseară, de la 20:30, la Antena 1.

Andreea Bălan şi Ozana Barabancea nu au probleme, în fustele lungi. Însă chiar şi Pepe şi Lucian Ghimişi se descurcă.

Proba se numeşte "Copy Dance", iar vedetele au de reprodus, evident, celebrul dans French Cancan. Din echipa concurentă, Jorge a vrut să intre cel mai bine în pielea personajelor.

Aşa c-a furat o jartieră roşie de la una dintre dansatoarele profesioniste. Că doar până la urmă, în acest show, totul e. permis.

Cât de bine le-au ieşit piruetele şi schemele de final, dar şi cum s-au descurcat la cea mai amuzantă probă, numită "Suflă şi goool", vedeţi diseară la "Totul e permis", pe Antena 1, de la 20:30.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.