Antena Meniu Search
x

Frumuseţea din scaunul cu rotile

Sunt frumoase, ambiţioase, curajoase şi defilează ca adevărate modele internaţionale. Doar că o fac în scaunul cu rotile. Douăsprezece tinere au urcat pe scenă şi au defilat în cadrul proiectului "Atipic Beauty".

Vezi și

 Evenimentul a fost la ce-a de-a treia ediţie şi de această dată, fiecare model a fost însoţit de o persoană publică. Printre ele s-a numărat şi colega noastră, Ana Maria Stancu.

Fiecare din cele douăsprezece tinere care au defilat într-un scaun cu rotile, au purtat creaţii unice semnate de câte un designer autohton. Scurte, lungi, transparente sau decoltate, rochiile s-au potrivit perfect. Diana şi cântăreaţa Alexandra Uşurelu au fost cele care au spart gheaţa.

Pe scenă a urcat şi colega noastră, Ana Maria Stancu. Ea a însoţit-o pe Roxana, o tânără de 29 de ani, care s-a mutat în Italia după ce a suferit un accident cumplit. Acolo nu e privită ciudat şi poate duce o viaţă normală.

Evenimentul poartă denumirea "Atipic Beauty" şi îşi propune să ajute persoanele cu dizabilităţi să fie privite cu alţi ochi. Magda Coman organizează această campanie de trei ani şi are ea însăşi o poveste impresionantă. Din 2005 este ţintuită într-un scaun cu rotile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Frumuseţea din scaunul cu rotile