Antena Meniu Search
x

Video Frumuseţea, în era digitală. Aplicaţiile dedicate serviciilor de înfrumuseţare promit să revoluţioneze piaţa de beauty

E anul naturaleţii pentru doamne. Stiliştii spun că în 2022 se poartă coafurile lejere şi culorile calde. Iar programările în aplicaţiile saloanelor de înfrumuseţare se epuizează tot mai repede. Dacă vreţi o schimbare în următoarea perioadă, grăbiţi-vă. În ianuarie saloanele lucrează la jumătate din capacitate.

de Ioana Matei

la 04.01.2022, 20:20

Vezi și

Cine n-a reuşit deja să îşi facă o programare la salon, poate să apeleze la aplicaţiile specializate. Aici găsiţi serviciile dorite, saloanele, dar chiar şi stiliştii preferaţi şi puteţi alege dintr-o varietate de servicii, de la spa, la masaj, la coafură sau manichiură.

Recent lansate, aplicaţiile dedicate serviciilor de înfrumuseţare promit să revoluţioneze piaţa de beauty. Adună zeci de saloane şi centre spa pe ecranul unui dispozitiv, iar programările pot fi făcute mai rapid şi mai eficient. În plus, clientele primesc apoi notificări cu ora şi data programării, iar locaţiile sugerate ţin cont de zona geografică. Unele saloane oferă chiar şi posibilitatea achitării serviciilor direct în aplicaţie. "Am încercat să ne aliniem saloanelor din afară pentru că aşa se face. Pui cardul, ai plătit şi ai asigurată programarea", a declarat Valentin Alexandroae, hairstylist.

În materie de tendinţe, 2022 se anunţă anul naturaleţii

În materie de tendinţe, 2022 se anunţă anul naturaleţii. Stiliştii propun coafuri şi tunsori lejere, dar şi culori calde. "Maroniul scorţişoară va veni din nou în forţă, roşcatul, arămiul, culorile naturale, dar totodată şi balayage-ul cu culorile reci încă se mai cer şi se mai poartă", mai spune Valentin Alexandroae, hairstylist. "Am apelat şi la extensii, şi la o schimbare de culoare, am adoptat o culoare mai închisă, care să îmi protejeze puţin părul şi să nu mai fiu nevoită să îl vopsesc atât de des", a declarat Diana Dumitrescu - actriţă.

Natural este cuvântul anului şi când vine vorba de manichiură. Pentru cele mai îndrăzneţe, o pată de culoare este mereu binevenită. Dacă restricţiile se vor relaxa, iar petrecerile îşi vor reintra în drepturi, stiliştii spun că vom revedea coafuri sofisticate şi extravagante, după doi ani în care saloanele au stat mai mult goale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Frumuseţea, în era digitală. Aplicaţiile dedicate serviciilor de înfrumuseţare promit să revoluţioneze piaţa de beauty