Antena Meniu Search
x

Fugarii din Timiș, prinși după o operațiune de amploare a autorităților

A fost alertă în estul ţării după ce doi deţinuţi au evadat din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaş. Timp de aproape 24 de ore, peste 100 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi voluntari au pornit căutările

de Redactia Observator

la 29.08.2019, 13:42

Vezi și

A fost alertă în estul ţării după ce doi deţinuţi au evadat din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaş. Timp de aproape 24 de ore, peste 100 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi voluntari au pornit căutările. Le-a venit în ajutor şi un elicopter. După aproape 24 de ore, aseară, cei doi tineri, de 19 şi 21 de ani au fost prinşi în vecinătatea unei păduri din judeţul Olt, după ce s-au tras şi focuri de armă. Acum cei doi fugari riscă majorarea pedepselor pentru care au fost închişi iniţial.

Cei doi tineri de 19 şi 21 de ani au evadat marţi seara din Centrul de Reeducare Buziaş, judeţul Timiş, după ce au reuşit să sară gardul de protecţie. Câteva ore mai târziu, însă, alarma s-a dat în judeţul Olt, după ce fugarii au fost văzuţi în zona localităţii Gârcov, de lângă Corabia.

Între timp, peste 120 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, ajutaţi de câini de urmă au fost mobilizaţi în zonă.

La acţiune au participat şi echipaje de la Inspectoratul General de Aviaţie dar şi voluntari ai unei asociaţii.

La un moment dat fugarii au fost observaţi la marginea unei păduri din zonă. Poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical şi, în cele din urmă, i-a au capturat.

Cel mai mic dintre evadaţi a fost condamnat la una an şi zece luni pentru furt calificat, iar celălalt, la aproape trei ani pentru tăinuire. Amândoi riscă acum majorarea pedepselor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fugarii din Timiș, prinși după o operațiune de amploare a autorităților