Antena Meniu Search
x

Incident la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu. Călătorii au sunat la 112, după ce ar fi simţit miros de fum. Pompierii spun că nu se confirmă

Mai mulți călători au anunțat, miercuri dimineață, că se simte miros de fum la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. Reprezentanții Metrorex au precizat că au fost făcute verificări, dar situaţia de urgenţă nu se confirmă. Metrourile circulă normal.

de Redactia Observator

la 15.03.2023, 10:04

- Profimedia Images

UPDATE 09.52: Pompierii care au făcut verificări la fața locului spun că situaţia de urgenţă nu se confirmă. Trenurile de metrou circulă normal. 

Ştire iniţială: Printr-un apel la 112 s-a sesizat că în zonă este fum. Angajații Metrorex și pompierii verifică stația Constantin Brâncoveanu. În acest sens, stația Constantin Brâncoveanu a fost închisă la suprafață, conform procedurilor ISU, după care a fost deschisă.

"Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară normal. Personalul Metrorex împreună cu personal al ISU verifică staţia Constantin Brâncoveanu, în urma unui apel telefonic de sesizare de fum'', a anunţat compania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Incident la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu. Călătorii au sunat la 112, după ce ar fi simţit miros de fum. Pompierii spun că nu se confirmă