Antena Meniu Search
x

Video Fundaţia "Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României", prezentă la UniFEST. Mii de studenţi din toată ţara participă gratuit

Cel mai mare festival studențesc din România este în plină desfășurare. La o săptămână de la lansare, UniFEST continuă să reunească mii de studenți din toată țara, care participă gratuit, la diverse activități culturale și educaționale. Tinerii pot alege din peste 35 de traininguri, pe teme precum leadership, inteligenţă emoţională, teamwork, stil de viaţă sănătos, comunicare eficientă.

de Redactia Observator

la 12.11.2022, 12:23

Vezi și

În cadrul unui parteneriat educațional permanent cu Uniunea Studenților din România, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a susținut, la UniFEST, o serie de activități de dezvoltare personală și orientare educațională. Profesorii Clubului de Excelență au susținut două workshop-uri pentru studenți, în cadrul UniFEST. Primul a încercat să-i ajute pe tineri să înveţe să comunice mai clar şi mai eficient. "Acest workshop a fost o pledoarie pentru un dialog deschis, fără obstacole. Pentru că, atunci când comunicăm potrivit, putem să creăm un mediu de lucru sănătos, ceea ce duce la performanţă", a declarat Ramona Mezei, profesor coordonator Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Al doilea workshop, psihologul Florentina Negrescu, profesor coordonator la Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu, le-a explicat studenților de ce este importantă inteligența emoțională. "Pentru dezvoltarea lor ulterioară. Pentru ca atunci când devin adulţi să fie complet funcţionali. Fundația se implică în foarte multe proiecte şi, în general, se implică în proiecte care privesc copiii şi adolescenţii tocmai pentru a-i pregăti să devină nişte adulţi care să se descurce în viaţă", a declarat Florentina Negrescu, psiholog şi profesor coordonator Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

"De foarte mult timp îmi doream să aflu cum să-mi gestionez emoţiile, cum să fiu conştientă de ele şi să le grupez în cele benefice şi cele care, până la urmă, mă acaparează şi nu mă lasă să gândesc raţional", a declarat Ema Rotaru, studentă. "Având în vedere faptul că sunt la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice consider că este foarte important acest lucru pentru mine", a declarat El-Ayoubi Sarah, studentă.

"Workshop-urile organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României sunt binevenite tocmai pentru că ne ajută să ajungem la cât mai mulţi studenţi cu această informaţie", a declarat Alina Nicu, director național Fundraising Uniunea Studenților din România. Festivalul este organizat de Uniunea Studenților din România studențesc UniFEST și se află la cea de-a 21-a ediție. Evenimentul se va încheia pe 14 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fundaţia "Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României", prezentă la UniFEST. Mii de studenţi din toată ţara participă gratuit