Antena Meniu Search
x

Furtună ucigaşă în Harghita! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, izbit în plin de un copac doborât de vijelie

Furtuna a luat o viaţă în Harghita! Un bărbat din localitatea Bilbor şi-a pierdut viaţa, duminică seara, după ce a fost lovit de un copac rupt de furtună.

Furtuna a luat o viaţă în Harghita! Un bărbat din localitatea Bilbor şi-a pierdut viaţa, duminică seara, după ce a fost lovit de un copac rupt de furtună.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că bărbatul de 54 de ani se afla în căruţă şi se îndrepta către o stână, când a fost surprins de furtună. La un moment dat, un copac rupt de vijelie a căzut şi l-a lovit în cap, bărbatul decedând pe loc.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Harghita au precizat că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar echipajul sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic.

Zeci de brazi s-au prăbuşit în urma vijeliei de duminică seara, cauzând întreruperi în alimentarea cu energie electrică şi au afectat circulaţia rutieră şi feroviară din judeţ.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Furtună ucigaşă în Harghita! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, izbit în plin de un copac doborât de vijelie