Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea, mesaj dur în urma evacuării Spitalului Foişor: "Criminal! Inuman!"

Zeci de pacienţi au fost evacuaţi, vineri seara, de la Spitalul Foişor, din Bucureşti, pentru a face loc unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

de Redactia Observator

la 09.04.2021, 22:46

Gabriela Firea acuză în termeni duri tratamentul la care au fost supuşi pacienţii de la Spitalul Foişor
Gabriela Firea îl consideră principalul vinovat de situaţie pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii - Hepta
  • Zeci de pacienţi de la Spitalul Foişor, din Bucureşti, au fost evacuaţi pentru a face loc unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Decizia a fost luată, după ce autorităţile au ajuns la concluzia că Unităţile de Primiri Urgenţe ale spitalelor Covid sau suport Covid sunt pline cu peste 800 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, dintre care peste 30 sunt intubaţi, respectiv în stare critică.

21 de pacienţi internaţi la Spitalul Foişor au fost evacuaţi, 12 dintre aceştia urmând să ajungă la alte spitale, în timp ce nouă pacienţi au fost lăsaţi acasă.

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, a transmis un mesaj dur pe aceasă temă: "Criminal! Inuman! În miez de noapte, pacienţii operaţi la Spitalul de Ortopedie “Foişor” sunt scoși în stradă! Iar cei programaţi la operaţie, trimişi acasă!! Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit URGENT! Imaginile par dintr-o ţară din lumea a treia, dintr-un stat bananier, însă din păcate sunt din Capitala României! VOICULESCU, DEMISIA! URGENT!". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gabriela Firea, mesaj dur în urma evacuării Spitalului Foişor: "Criminal! Inuman!"