Antena Meniu Search
x

GALERIE FOTO: Sătul de incompetenţa autorităţilor, un tânăr repară singur găurile de pe şosele

Iniţiativa unui bărbat din judeţul Constanţa, care a decis să repare singur gropile de pe şoselele din judeţ, a devenit virală pe Internet.

Iniţiativa unui bărbat din judeţul Constanţa, care a decis să repare singur gropile de pe şoselele din judeţ, a devenit virală pe Internet.

Sătul de lipsa de reacţie a autorităţilor locale în ceea ce priveşte repararea gropilor de pe şoselele din judeţ, bărbatul a decis să le repare singur, folosindu-se de o mistrie şi ciment.

Potrivit infobraila.ro, ma mulţi internauti îl felicită pentru iniţiavă, dar sunt şi cei care susţin, mai în glumă mai în serios, că bărbatul s-ar putea alege cu dosar penal.

Printre comentarii se numară: “Ahaaaaa……dosar penaaaallll, sigur nu are autorizatie:)”, “Bravo lui respect”, "Să nu te alegi cu dosar penal. Nu ai fi primul”, “Autorizatie de construcţie, plan arhitectural, aviz de urbanism, omolagare rutiera, cadastru, intabulare, carte funciară, licitatie aprobata are?”, “Daca ei nu sunt in stare sa ne creeze conditii ni le creem singuri asta inseamna Romanul muncitor si cu bun simt respect”, “Oamenii aceștia trebuie respectați !!!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » GALERIE FOTO: Sătul de incompetenţa autorităţilor, un tânăr repară singur găurile de pe şosele