Antena Meniu Search
x

Generoşi de mici: preşcolarii din Târgu Lăpuş au pregătit surprize dulci pentru copiii sărmani

Generozitatea se învaţă încă de la grădiniţă! La Târgu Lăpuş, preşcolarii au adus de acasă borcane cu dulceaţă, conserve, fructe pentru copiii sărmani.

Vezi și

Generozitatea se învaţă încă de la grădiniţă! Cel puţin la Târgu Lăpuş, acolo unde preşcolarii au adus de acasă borcane cu dulceaţă, conserve, fructe dar şi alte alimente. Pe toate le-au dăruit familiilor nevoiaşe din zonă. Unii dintre copiii sărmani au mâncat banane... pentru prima dată în viaţă.

Borcane cu dulceţuri, murături și alte bunătăţi pregătite în casă sunt strânse în mijlocul grădiniţei. Copiii au adus de acasă ca să le dea şi altora din ele. În joacă, cei mici sunt învăţaţi să fie generoşi. Mai ales că de gestul lor se bucură nişte copii săraci.

Tatăl lui Alex, de exemplu, munceşte de ceva timp, la o vulcanizare, iar mama nu a lucrat niciodată. Trebuie să aibă grijă de cei cinci copii ai familiei. Abia au reuşit să-şi facă un rost şi să aibă un acoperiş deasupra capului. Au fost zile în care nu au avut ce să le pună pe masă. Sau nu au mâncat ei ca să le rămână copiilor... Coşul cu alimente le prinde numai bine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Generoşi de mici: preşcolarii din Târgu Lăpuş au pregătit surprize dulci pentru copiii sărmani