Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Georgian a murit pe loc, după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 km/oră. Băiatul de 19 ani avea permisul suspendat (Video)

Un tânăr de 19 ani din localitatea Bixad, Satu Mare, a murit pe loc, în această dimineaţă, într-un cumplit accident la Seini, în Maramureş.

de Redactia Observator

la 27.12.2018 , 13:30

Un tânăr de 19 ani din localitatea Bixad, Satu Mare, a murit pe loc, în această dimineaţă, într-un cumplit accident la Seini, în Maramureş.

Georgian Bura, de 19 ani, a avut parte de o moarte îngrozitoare în a treia zi de Crăciun.

Băiatul se afla la volanul unei maşini Volvo când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului, a părăsit DN1 C, a trecut prin poartă şi s-a înfipt într-o casă.

Articolul continuă după reclamă
Un grav accident s-a produs la Seini
Pe acelaşi subiect

Accidentul de la Seini s-a produs în această dimineaţă, la ora 4.25.

Georgian a murit decapitat

Din primele informaţii, tânărul circula cu viteză, acul kilometrajului fiind oprit la 200 de km/oră.

În plus, nu sunt urme de frânare, fiind posibil ca tânărul să fi adormit la volan.

Un tânăr de 19 ani din localitatea Bixad, Satu Mare, a murit pe loc

Mai grav, Georgian, care locuia cu tatăl şi bunicul lui, după ce mama ar fi fugit în străinătate, avea permisul suspendat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Georgian Bura avea permisul suspendat

Impactul a fost devastator. Băiatul a murit pe loc, decapitat.

"Joi dimineaţă, în jurul orei 04.25, pe strada Victoriei din Seini, s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia un tânăr în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Tânărul, domiciliat în Bixad, judeţul Satu Mare, conducea pe direcţia Satu Mare – Baia Mare.

Într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul a părăsit partea carosabilă prin stânga şi s-a oprit cu autoturismul în peretele unui imobil. În urma impactului, tânărul de la volan a decedat. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta avea permisul de conducere reţinut. Poliţiştii continuă cercetările", a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Georgian a murit pe loc, după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 km/oră. Băiatul de 19 ani avea permisul suspendat (Video)