Antena Meniu Search
x

Georgiana Denisa, adolescenta de 15 ani dispărută în Vâlcea, a fost găsită moartă într-o pădure

Sfârșit cumplit pentru o fată de 15 ani, din comuna vâlceană Oteşani, dată dispărută de către părinți în urmă cu o săptămână. Georgiana Denisa Unchiaşu a fost găsită moartă, spânzurată într-o pădure din localitate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.05.2020, 09:02

  • Georgiana Denisa Unchiaşu a fost găsită spânzurată într-o pădure din localitatea Oteșani, Vâlcea.
  • Fata avea doar 15 ani.

Georgiana Denisa Unchiaşu a fost dată dispărută de tatăl ei luni, 11 mai. Bărbatul a sunat la 112, sesizând că adolescenta a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

Dispariția fetei a fost anunțată la poliție la două zile după ce Georgiana nu a revenit la domiciliu, iar cazul a fost făcut public o zi mai târziu, pe 12 mai, când oamenii legii au cerut ajutorul populației pentru găsirea copilei.

Georgiana Denisa Unchiașu

Imediat, agenții de la Secţia 7 Poliţie Rurală Măldăreşti cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale - Persoane Dispărute al IPJ Vâlcea au demarat căutările.   

Timp de cinci zile, poliţiştii au scotocit toată localitatea, au audiat zeci de martori, au scos apa din fântâni cu ajutorul pompierilor. Totul, fără rezultat. Până vineri, 15 mai, când o localnică plecată după ierburi medicinale a găsit cadavrul fetei într-o pădure de pe dealurile din Oteşani. 

Acasă, Georgiana trăia un calvar în fiecare zi

Surse din anchetă  au dezvăluit pentru adevarul.ro că fata de 15 ani trăia o viață de coșmar.

"Vecinii au povestit că era crunt bătută. Toată lumea ştia. Părinţii justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută... Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi într-un singur pat...", au declarat sursele citate.

În telefonul unui amic al fetei au fost descoperite mesaje în care Georgiana îi povestea că a fost batjocorită de propriul tată şi că mama ei ştia despre asta, dar că nu are ce să facă.

În plus, se pare că mai știau și alții despre calvarul pe care-l trăia adolescenta acasă, însă nimeni nu a făcut nimic pentru a o salva pe copilă.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și continuă cercetările în acest caz.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Georgiana Denisa, adolescenta de 15 ani dispărută în Vâlcea, a fost găsită moartă într-o pădure