Antena Meniu Search
x

Gerul a închis şcolile şi grădiniţele din mai multe judeţe din ţară. În Italia, cursurile au fost suspendate, la Roma, pentru că au fost 6 grade!

Gerul a închis şcolile şi grădiniţele din mai multe judeţe din ţară.

Vezi și

Gerul a închis şcolile şi grădiniţele din mai multe judeţe din ţară. Primii care au aflat vestea au fost elevii din Bucureşti şi Ilfov, care vor sta acasă şi mâine, din cauza viscolului. Nu s-au făcut ore nici în Constanţa, Olt, Giurgiu, Teleorman şi Dolj. Deşi copiii se bucură de weekendul prelungit, sunt mulţi părinţi puşi în situaţii dificile: n-au avut cu cine să-i lase pe cei mici, aşa că au plătit bone sau chiar i-au luat cu ei la serviciu. 

Rareş are 9 ani şi este fericit că wee-kend-ul lui s-a prelungit cu două zile. Va sta însă cu bunica, pentru că tatăl lui trebuie să meargă la serviciu. El este norocos, dar sunt şi părinţi care contestă decizia Primăriei de a închide şcolile, pentru că nu au cu cine să-şi lase copiii. 

Mâine, vor fi închise şcolile din Bucureşti şi Ilfov, Brăila, Olt, Dolj, Constanţa, Giurgiu şi Teleorman. În Mehedinţi şi Călăraşi se suspendă cursurile în 31 de unităţi de învăţământ din mediul rural. Iar în Brăila şi Olt, şcolile nu se deschid nici miercuri. Copiii se bucură deocamdată, dar nu ştiu că în săptămânile viitoare vor avea şi recuperări pentru aceste libere. 

În Harghita, unde s-au înregistrat chiar şi -22 de grade dimineaţă, şcolile de stat au rămas deschise. Programul copiilor a fost unul obişnuit şi în şcolile şi grădiniţele private. 

Şi mai precauţi sunt italienii: la Roma, toate şcolile au fost astăzi închise, iar transportul public din oraş - suspendat, deşi termometrul a arătat şase grade CU PLUS. O valoare deloc neobişnuită pentru noi, dar o extremă în capitala Italiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Gerul a închis şcolile şi grădiniţele din mai multe judeţe din ţară. În Italia, cursurile au fost suspendate, la Roma, pentru că au fost 6 grade!