Antena Meniu Search
x

Gest ciudat al unui bărbat din Maramureş, după ce şi-a bătut soţia. El a fost găsit înjunghiat în piept, poliţiştii au deschis dosar de tentativă de omor

Un maramureşean şi-a luat soţia la bătaie, însă la un moment dat el chiar el ar fi devenit victimă, după ce bărbatul şi-ar fi înfipt singur un cuţit în piept.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.01.2021, 16:41

Poliţiştii au intervenit la o locuinţă din Maramureş, după ce un bărbat şi-a bătut nevasta, apoi s-ar fi înjunghiat singur - Profimedia Images / Imagini de arhivă

 Aşa i-au găsit medicii pe ce doi soţi, amândoi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Şi-a bătut crunt soţia, găsit înjunghiat în piept

Poliţia oraşului Borşa a fost sesizată telefonic de către o persoană care a comunicat că la locuinţa unei familii a avut loc un conflict, iar soţul şi-a agresat soţia, apoi a încercat să se sinucidă aplicându-şi o lovitură în piept cu un corp înţepător cel mai probabil un cuţit.

Atât victima cât şi agresorul prezentau leziuni, astfel că au fost transportaţi de urgenţă la o unitate sanitară pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

"Întrucât pe baza primelor informaţii s-a apreciat că rezultă indicii rezonabile privind comiterea unei posibile tentative la infracţiunea de omor, în condiţiile săvârşirii unei infracţiuni de violenţă în familie, s-a înregistrat un dosar penal în care a fost începută urmărirea penală „in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 32 alin.1  Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 199 alin.1 Cod penal, iar urmărirea penală este efectuată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş", informează poliţiştii.

În prezent se efectuează cercetarea locului faptei şi se desfăşoară activităţi necesare identificării şi audierii persoanelor care au cunoştinţă despre împrejurările comiterii faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Gest ciudat al unui bărbat din Maramureş, după ce şi-a bătut soţia. El a fost găsit înjunghiat în piept, poliţiştii au deschis dosar de tentativă de omor