Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Gest extrem, live pe Facebook, după despărțirea de iubită. Tânărul băimărean a fost salvat de un prieten, care a sunat la 112

Despărţirea de iubită l-a determinat pe un bărbat de 40 de ani, din Baia Mare, să recurgă la un gest extrem. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

De Redactia Observator la 03.12.2021, 08:52
Vezi și

După ce a consumat toată seara alcool, a înghiţit un pumn de pastile... totul, în timpul unei transmisiuni live pe Facebook. Un prieten al tânărului, care a urmărit live-ul, a sunat imediat la 112. Echipajul SMURD i-a acordat primele îngrijiri individului care voia să-şi pună capăt zilelor.

A fost transportat apoi la spital, pentru investigații amănunţite, starea bărbatului fiind acum stabilă.

Anunțul IPJ Maramureș, după tentativa de suicid din Baia Mare

"Astăzi (ieri n.r.), 02 decembrie, la ora 18.04, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat ar fi avut intenția de a se sinucide la domiciliul său de pe bulevardul Independenței din municipiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din Mureș,  care a declarat că ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi ingerat mai multe medicamente.

Bărbatului i-au fost acordate îngriji medicale de către un echipaj SMURD și ulterior a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate. 

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Gest extrem, live pe Facebook, după despărțirea de iubită. Tânărul băimărean a fost salvat de un prieten, care a sunat la 112