Antena Meniu Search
x

Gest incredibil! Un român lasă plicuri cu bani prin oraşe

Cei care au nevoie de bani ar fi bine să fie mai atenţi la detalii când ies prin oraş. Un bărbat anonim lasă “bani cu suflet” pe străzi.

Cei care au nevoie de bani ar fi bine să fie mai atenţi la detalii când ies prin oraş. Un bărbat anonim lasă “bani cu suflet” pe străzi.

Binefăcătorul este din Cluj şi de câteva zile pune plicuri cu bani în diferite locuri din oraș. Totuşi, cei care găsesc micile comori trebuie să facă şi ei ceva pentru cadou. În plicul care conține bancnote de 50 sau 100 de lei, clujeanul lasă și o foaie cu instrucțiuni. Astfel, Cel care găsește banii trebuie să dea unui nevoiaș cel puțin jumătate din sumă.

În prima zi, cel care a găsit plicul a oferit jumătate din sumă unei fetiţe care vindea iconiţe ca să îşi poată cumpăra mâncare. A doua zi, o altă tânăra care a găsit banii, i-a dărut în întregime unei bătrâne.

Ca să promoveze demersul și să-i încurajeze și pe alții la astfel de fapte, clujeanul lasă indiciile despre plicurile ascunse pe pagina de Facebook, numită "Bani cu Suflet". Tot acolo sunt postate fotografiile celor care au fost ajutaţi cu banii dăruiţi de el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Gest incredibil! Un român lasă plicuri cu bani prin oraşe