Antena Meniu Search
x

Gestul bizar al jandarmului din Teleorman care s-a împuşcat în cap. Ce a făcut cu numai câteva minute înainte de a se sinucide

Gest bizar al jandarmului din Teleorman care s-a împuşcat în cap, noaptea trecută, chiar în sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman.

Gestul bizar al jandarmului din Teleorman care s-a împuşcat în cap

Gest bizar al jandarmului din Teleorman care s-a împuşcat în cap, noaptea trecută, chiar în sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman.

Subofiţerul Cătălin Predescu, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit într-o baltă de sânge, în această dimineaţă, de colegii lui.

Potrivit reprezentanţilor IJJ Teleorman, totul s-a întâmplat puţin înainte de miezul nopţii, chiar înainte ca subofiţerul să intre în serviciu.

Căsătorit şi cu un copil, subofiţerul Cătălin Predescu, era din Turnu Măgurele, însă locuia în Alexandria.

Pe acelaşi subiect

Potrivit colegilor, Predescu era unul dintre jandarmii cu vechime şi rezultate bune, fiind avansat în grad de termen.

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, subofiţerul Cătălin Predescu a făcut un gest cel puţin bizar. Şi-a şters contul de Facebook.

Potrivit reprezentanţilor IJJ Teleorman, jandarmul era apt psihologic şi a fost testat ultima oară în aprilie 2017.

Poliţiştii criminalişti din cadrul IPJ Teleorman au deschis o anchetă, cercetările fiind coordonate de un procuror militar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Gestul bizar al jandarmului din Teleorman care s-a împuşcat în cap. Ce a făcut cu numai câteva minute înainte de a se sinucide