Antena Meniu Search
x

Gest cutremurător făcut de taximetriştii din Botoşani pentru frumoasa Petronela, fata ucisă în pădure cu 32 de lovituri de cuţit (Video)

Un grup de taximetriști a făcut un gest caritabil, colectând o sumă de bani pentru familia Petronelei Mihalachi, tânăra ucisă cu sălbăticie la Pacea.

Un grup de taximetriști a făcut un gest caritabil, strângând o sumă de bani pentru familia frumoasei Petronela Mihalachi, tânăra ucisă cu sălbăticie în pădurea Pacea.

Ieri, taximetriștii au mers la familia din Ștefănești a fetei și i-au înmânat o sumă de bani și o coroană de flori.

"Ne-am dat seama de pe internet că familia respectivă are nevoie de ajutor și am strâns fiecare cât a putut", a spus Alin, pentru presa locală, unul dintre inițiatorii acțiunii.

De asemenea, duminică, dispeceratul firmei de taxi va pune la dispoziția colegilor de clasă ai Petronelei cinci taxiuri cu care aceștia vor merge la înmormântarea fetei.

Reamintim că Petronela Mihalachi, de 18 ani, a fost găsit moartă, miercuri după-amiază, într-un pădure din municipiul Botoşani, fiind ucisă cu 32 de lovituri de cuţit de Bogdan Ionel, elev în vârstă de 16 ani. 

Băiatul a fost reţinut, şi-a recunoscut fapta şi, ulterior a fost arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Gest cutremurător făcut de taximetriştii din Botoşani pentru frumoasa Petronela, fata ucisă în pădure cu 32 de lovituri de cuţit (Video)