Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă are cel puţin un complice. "Familia Luizei a fost sunată în două zile diferite, de doi bărbaţi diferiţi" (Video)

Gheorghe Dincă are cel puţin un complice. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit aseară, la Sinteza Zilei, că familia Luizei Melencu a fost sunată de patru ori, în zile diferite, de două persoane distincte. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.08.2019, 07:25

Gheorghe Dincă are cel puţin un complice
Tonel Pop a declarart că familia Luizei a fost sunată de două persoane diferite care au spus că fata este plecată în străinătate la muncă - Observator.tv / Facebook

Gheorghe Dincă are cel puţin un complice. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit aseară, la Sinteza Zilei, că familia Luizei Melencu a fost sunată de patru ori, în zile diferite, de două persoane distincte. 

Tonel Pop a declarart că familia Luizei a fost sunată de două persoane diferite care au spus că fata este plecată în străinătate la muncă indică faptul că Gheorghe Dincă ar fi avut complici.

"O persoană de sex masculin a sunat de două ori în aceeași zi. Apoi o altă persoană cu voce diferită a sunat de pe un alt număr. Vorbim despre același lucru, era o continuitate, deci discutăm de un complice. Aceste apeluri au fost date de pe telefoane şi SIM-uri diferite, în două zile diferite, de către doi bărbaţi diferiţi. 

Telefonul al doilea se confirmă că a fost dat de inculpat, telefonul fiind recuperat şi se fac expertize asupra acestuia din mai multe puncte de vedere, finalizându-se cu expertiza informatică", a declarat avocatul familiei Luizei Mlencu, la Sinteza Zilei.

De asemenea, anchetatorii au găsit la o familie şi al patrulea telefon care i-ar fi aparţinut lui Dincă, telefon care ar fi fost exact cel de pe care a fost sunată familia Luizei pentru a fi "asigurată" că fata lor este plecată în Elveţia.

În schimb, primul avicat din oficiu al incupatului insistă că acesta nu a avut complici.

"Pot să spun că era un lup singuratic, dar că avea o viață socială, de familie. Deci o viață paralelă, pot să spun. Din probe nu rezultă altceva. Pentru anchetatori reprezintă un teren de investigat", a spus Bogdan Alexandru. 

Deocamdată nu a fost găsit şi telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112. Gheorghe Dincă a spus că l-a ars, dar anchetatorii continuă căutările, a mai spus Tonel Pop. 

Miercuri, în urma perchezițiilor, au fost găsite mai multe haine considerate potențiale probe de către anchetatori. Toate au fost trimise către Institutul Național de Criminalistică pentru analize amănunțite. Fiecare haină de damă a fost fotografiată și pusă într-un plic special.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă are cel puţin un complice. "Familia Luizei a fost sunată în două zile diferite, de doi bărbaţi diferiţi" (Video)