Antena Meniu Search
x

Criminalul din Caracal, arestat preventiv. Gheorghe Dincă a contestat decizia şi a ieşit zâmbind

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani, din Caracal, bănuit că a ucis cel puţin patru tinere a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat, în acest moment, de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.07.2019, 15:29

Gheorghe Dincă îşi petrece următoarele zile în arestul IPJ Olt
Criminalul de la Caracal a fost arestat preventiv, dar contestă decizia

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani, din Caracal, bănuit că a ucis cel puţin patru tinere a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat, în acest moment, de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol.

Dincă urmează să-şi petreacă următoarele cel puţin 30 de zile în Arestul Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, contestă măsura arestului preventiv

Oamenii legii îşi asumă posibilitatea de a schimba încadrarea în acest caz, în funcţie de evoluţia anchetei, în timp ce Gheorghe Dincă a anunţat, deja, în faţa instanţei, că o să conteste decizia.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a oferit câteva precizări importante, după finalizarea procesului, inclusiv că asasinul de la Caracal "este foarte sigur pe el, senin, aşa l-aş descrie".

Avocatul asasinului de la Caracal susţine că Gheorghe Dincă nu a recunoscut că a luat fete la ocazie, spune că asasinul de la Caracal nu cunoştea posibilele victime, dar şi că Dincă neagă că obiectele de valoare găsite în aşa-numita Casă a Ororilor ar fi aparţinut fetelor.

Avocatul criminalului de la Caracal recunoaşte existenţa unor probe

Avocatul lui Dincă spune că bunurile considerate a fi bijuterii care au aparţinut fetelor ar fi, de fapt, "fake-uri, obiecte fără o mare valoare, adunate de inculpat care obişnuia să colecţioneze nimicuri".

Avocatul asasinului de la Caracal a mai precizat că a fost desemnat din oficiu în acest caz şi că Gheorghe Dincă îşi manifestă în continuare nevinovăţia.

Avocatul lui Dincă a recunoscut şi că "există anumite probe concrete, dar sunt insuficiente pentru a se lua în calcul o eventuală condamnarea".

Asasianul de la Caracal a mai spus, în faţa instanţei, că oasele descoperite la faţa locului nu ar fi umane şi că în zilele în care ar fi comis infracţiunile s-ar fi ocupat, de fapt, cu tinichigeria, el obişnuind să producă şi să comercializeze anumite elemente din metal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Criminalul din Caracal, arestat preventiv. Gheorghe Dincă a contestat decizia şi a ieşit zâmbind