Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă, ucigaşul Alexandrei şi al Luizei, portret de criminal: "misogin, frustrat şi inteligent"

Gheorghe Dincă, ucigaşul Alexandrei şi al Luizei, la Caracal, a fost portertizat de anchetatori. Aeştia spun despre criminal că e "misogin, frustrat şi inteligent".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.08.2019, 10:40

Gheorghe Dincă a ucis două adolescente
Gheorghe Dincă, ucigaşul Alexandrei şi al Luizei, portert de criminal: "misogin, frustrat şi inteligent" - Observator.tv

Gheorghe Dincă, ucigaşul Alexandrei şi al Luizei, la Caracal, a fost portretizat de anchetatori. Aceştia spun despre criminal că e "misogin, frustrat şi inteligent".

Dincă le-a povestit în detaliu anchetatorilor modul în care le-a luat la ocazie pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi cum a încercat să le convingă să facă sex cu el. Surse din anchetă spun că bărbatul în vârstă de 66 de ani are o părere extrem de proastă despre tinere şi pe toate le crede femei uşoare şi că fac sex pe bani.

"E frustrat sexual, misogin, calculat şi inteligent.", spun anchetatorii despre bărbatul care a ucis adolescentele doar pentru că acestea nu au vrut să se culce cu el de bună voie. El a minţit foarte mult în primele declaraţii. 

La audieri a spus că nu ştia cum le cheamă pe fete, deşi apoi a recunoscut că le întreba asta, apoi chiar şi detalii intime despre ele. 

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis şi pe zi ce trece dă tot mai multe detalii despre crime. În cazul Alexandrei, există şi dovada materială a omorului, dinţii găsiţi în curtea lui Dincă din Caracal fiind ai fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă, ucigaşul Alexandrei şi al Luizei, portret de criminal: "misogin, frustrat şi inteligent"