Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a petrecut Crăciunul în familie!

George Becali a ajuns acasă, în Pipera, în ziua de Crăciun, ceea ce înseamnă că permisia dată de şefii de la Poarta Albă îi expiră până la trecerea dintre ani!

Vezi și

George Becali va face Revelionul în puşcărie! Latifundiarul a ajuns acasă, în Pipera, în ziua de Crăciun, ceea ce înseamnă că permisia dată de şefii de la Poarta Albă îi expiră până la trecerea dintre ani!

Secretomania din jurul patronului Stelei a fost risipită chiar de mamă lui. Alexandra Becali a spus că au petrecut fericiţi, în familie. Colindătorii n-au fost, însă, la fel de fericiţi că Becali a ajuns acasă. N-a ieşit deloc la poartă.

Imaginea cu Gigi Becali primind colindători cu miile la el în poartă şi împărţind bani fără număr a rămas o amintire. În faţa vilei impunătoarei din Pipera, abia dacă s-au strâns, ieri, vreo zece oameni.

Tinerii au sperat că vor primi bani frumoşi din colindat şi anul acesta. Ştiau că Gigi Becali iubeşte tradiţiile şi că e darnic de fel. Colindătorii nu s-au gândit, însă, că Becali nu va mai ieşi să-i întâmpine, aşa cum făcea în vremurile bune. De altfel, toate permisiile pe care le-a avut, din mai până acum, s-au desfăşurat în mare secret.

Tinerii ar fi vrut măcar să-l vadă pe latifundiar la faţă. Dar Becali nu s-a arătat. Nu l-a văzut aproape nimeni. Unii nici măcar n-au ştiut că e acasă. Becali a ajuns în Pipera în seara de Crăciun, în mare secret. A luat masa în familie, cu mama, soţia şi cele trei fiice. Şi a stat de vorbă cu câţiva oameni foarte apropiaţi.

George Becali se va întoarce la Poarta Albă în ultima zi din an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Gigi Becali a petrecut Crăciunul în familie!