Antena Meniu Search
x

CARAMBOL VIOLENT pe o autostradă din Italia, surprins LIVE de un tânăr din Cluj! Ce a făcut ROMÂNUL, imediat după nenorocire (VIDEO)

Un grav accident de circulaţie, produs pe o autostradă din Italia, a fost surprins live de camera montată pe bordul TIR-ului condus de un tânăr din Dej.

Un grav accident de circulaţie, produs pe o autostradă din Italia, a fost surprins live de camera montată pe bordul TIR-ului condus de un tânăr din Dej. În accident au fost implicate trei autovehicule.

Din primele informaţii, carambolul a avut loc marți, 25 septembrie, pe autostrada A1, cea care face legătura dintre orașele Modena și Bologna. 

Şoferiţa unui autoturism marca Alfa Romeo, o femeie în vârstă de 47 de ani, ar fi oprit pe autostradă, pe o bandă de circulație, moment în care a fost izbită de un autotren care se deplasa în spatele ei. 

În urma impactului, mașina condusă de femeie a fost proiectată în parapetul de pe marginea drumului, iar TIR-ul s-a răsturnat, însă nu înainte de a intra în coliziune și cu o autoutilitară care ar fi încercat să evite impactul.

Imediat după nenorocire, Vlad Cozac, tânărul din Dej care a fost martor la toată grozăvia, a sărit din cabina TIR-ului pe care-l conducea şi a acordat primul ajutor şoferiţei, scrie presa locală

Femeia a fost grav rănită, fiind ulterior transportată cu o ambulanță, în stare critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » CARAMBOL VIOLENT pe o autostradă din Italia, surprins LIVE de un tânăr din Cluj! Ce a făcut ROMÂNUL, imediat după nenorocire (VIDEO)